Workshop Londerzeel

Nieuwenbos: Voor workshop in stijl bij Londerzeel

Wie zoekt naar de meest geschikte locatie om in stijl een workshop te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Londerzeel. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme workshop voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw workshop zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw workshop-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Workshop in stijl.

Een mooi workshop in stijl bij Londerzeel

Onze ploeg weet als geen ander wat allemaal nodig is om van een workshop een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een workshop. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw workshop tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder workshop, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk workshop

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw workshop ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw workshop. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw workshop werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw workshop bij Londerzeel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk workshop te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Dus, als u een workshop in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.