Workshop Lede

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Lede !

Op zoek naar een knappe plaats om een workshop te vieren nabij Lede? Dan is het chique Nieuwenbos absoluut een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Lede is helemaal uitgerust om van een workshop een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn zeer geschikt voor workshops. Het sprookjesachtige domein van het authentieke landhuis is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een workshop in een authentieke omkadering en stijl in het landhuis nabij Lede. Kort gezegd, voor een perfect workshop bij Lede, één adres: Nieuwenbos. In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde workshops.

Onze immense tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent uw workshop nog dat beetje meer cachet. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Lede ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een mooi workshop in stijl

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal nodig is om van een workshop een weergaloos succes te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een workshop. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw workshop tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder workshop, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect workshop

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw workshop ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw workshop. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw workshop alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw workshop bij Lede bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk workshop te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: excellente ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een workshop in intieme kring. Dus, als u een workshop wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.