Workshop Herne

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Herne !

In het gastvrije Nieuwenbos bij Herne kunt u terecht als u een onvergetelijk workshop wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Herne is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme workshops te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus workshop. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw workshop. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn workshop in stijl

Er is bij Herne geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een workshop.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in workshops bezitten we alle troeven om van ieder evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw workshop een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch workshop

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw workshop ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw workshop. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw workshop alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw workshop bij Herne bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk workshop te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Dus, als u een workshop wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.