Workshop Erpe-Mere

Stijlvolle workshops in Nieuwenbos bij Erpe-Mere

Op zoek naar een leuke plek om een workshop te doen plaatsvinden bij Erpe-Mere? Dan is voor u het Nieuwenbos zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze rustige locatie nabij Erpe-Mere is helemaal uitgerust om van een workshop een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van workshops. Het schitterende gebied van het statige landhuis is echt wel een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique workshop in een unieke stijl en locatie in het landhuis bij Erpe-Mere. Dus, voor een op en top perfect workshop bij Erpe-Mere, 1 locatie: Nieuwenbos. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde workshops.

De ruime tuinen aan het landhuis vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft uw workshop nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Erpe-Mere ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een mooi workshop in stijl bij Erpe-Mere

Er is bij Erpe-Mere geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een workshop.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in workshops bezitten we alle troeven om van elk event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw workshop een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek workshop

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw workshop ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw workshop. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw workshop werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw workshop bij Erpe-Mere bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk workshop te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Kortom, als u een workshop wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.