Workshop Denderleeuw

Nieuwenbos: Voor workshop in stijl bij Denderleeuw

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een workshop voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Denderleeuw leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique workshops. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een mooie locatie voor een workshop in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden uitnodigen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw genodigden een workshop die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om in alle gezelligheid een workshop te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw workshop naar een ongezien hoog niveau.

Een intiem workshop in stijl

Ons ervaren team weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van uw workshop een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een workshop. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw workshop tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder workshop, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek workshop

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw workshop ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw workshop. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw workshop werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw workshop bij Denderleeuw bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk workshop te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Kortom, als u een workshop in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.