Workshop Asse

Nieuwenbos: Voor workshop in stijl bij Asse

Op zoek naar een knappe gelegenheid om een workshop te houden vlakbij Asse? In dat geval is het chique Nieuwenbos ongetwijfeld een prima uitkomst. Dit verborgen pareltje vlakbij Asse heeft alles om van een workshop een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 genodigden, zijn prima geschikt voor workshops. Het fraaie domein van het authentieke landhuis is uiteraard een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een fraai workshop in een unieke stijl en setting in het landhuis bij Asse. Dus, voor een gedroomd workshop bij Asse, 1 adres: Nieuwenbos. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde workshops.

De ruime tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent uw workshop nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen bij Asse ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een intiem workshop in stijl bij Asse

Ons ervaren team weet exact wat nodig is om van uw workshop een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare plek dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een workshop. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw workshop tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder workshop, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect workshop

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw workshop ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw workshop. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw workshop alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw workshop bij Asse bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk workshop te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Kortom, als u een workshop in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.