Workshop Ternat

Het beste plekje nabij Ternat voor stijlvolle workshops

Als u een geschikte plaats zoekt bij Ternat om bvb. een workshop te houden, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een geweldige omgeving bij Ternat stijlvolle workshops voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een workshop in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw workshop. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een workshop. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl workshops vieren.

Een mooi workshop in stijl

Er is bij Ternat geen betere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een workshop.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in workshops beschikken we over alle troeven om van ieder event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw workshop een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk workshop

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw workshop ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw workshop. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw workshop werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw workshop bij Ternat bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk workshop te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Kortom, als u een workshop in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.