Workshop Rooien

Nieuwenbos: Voor workshop in stijl bij Rooien

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een workshop te vieren bij Rooien? Dan is wellicht het fraaie Nieuwenbos ongetwijfeld een goede keuze. Deze rustige locatie gelegen bij Rooien heeft alles in huis om van een workshop een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste kamers voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van workshops. Het schitterende domein van het klassieke landhuis is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een workshop in een unieke omkadering en stijl in het landhuis bij Rooien. Kort samengevat, voor een perfect workshop bij Rooien, één adres: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde workshops.

De immense tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent uw workshop nog dat tikkeltje extra cachet. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Rooien ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een fijn workshop in stijl bij Rooien

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van een workshop een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een workshop. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw workshop tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder workshop, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek workshop

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw workshop ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw workshop. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw workshop alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw workshop bij Rooien bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk workshop te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een workshop in intieme kring. Kortom, als u een workshop wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.