Workshop Opwijk

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Opwijk !

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een workshop wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Opwijk gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Opwijk is zeer geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinschalige events zoals workshops in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw workshop. Indien de zon van de partij is, is de prima onderhouden en fraaie tuin een troef. Bij slecht weer is er natuurlijk niets verloren. Het fraaie landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een workshop een onvergetelijk succes te maken. Uw workshop zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een mooi workshop in stijl bij Opwijk

Onze ploeg weet perfect wat onontbeerlijk is om van een workshop een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te ontvangen voor een workshop. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw workshop tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder workshop, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect workshop

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw workshop ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw workshop. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw workshop werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw workshop bij Opwijk bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk workshop te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een workshop in intieme kring. Kortom, als u een workshop in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.