Workshop Merchtem

Indrukwekkende locatie voor een workshop bij Merchtem

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate gezellige locatie waar u in stijl een workshop voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons prachtige landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Merchtem leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique workshops. Ons oergezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een toplocatie voor een workshop in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten ontvangen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige buitenverblijf biedt meer dan voldoende troeven om al uw genodigden een workshop die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een workshop te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw workshop naar een ongezien hoog niveau.

Een fijn workshop in stijl

Ons ervaren team weet exact wat onontbeerlijk is om van een workshop een onovertroffen succes te maken. Geen betere locatie dan dit knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een workshop. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw workshop tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder workshop, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek workshop

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw workshop ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw workshop. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw workshop alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw workshop bij Merchtem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk workshop te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Dus, als u een workshop in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.