Workshop Malderem

Indrukwekkende locatie voor een workshop bij Malderem

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een workshop te vieren bij Malderem? In dat geval is het gerenommeerde Nieuwenbos zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Deze prachtplek nabij Malderem is helemaal uitgerust om van een workshop een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 mensen, zijn prima geschikt voor workshops. Het schitterende domein van het oude landhuis is echt wel een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een workshop in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Malderem. Kort samengevat, voor een fantastisch workshop bij Malderem, slechts één locatie: Nieuwenbos. In goed overleg met u leveren wij maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde workshops.

De uitgestrekte tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent uw workshop nog dat beetje meer cachet. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Malderem ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een mooi workshop in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van een workshop een eclatant succes te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een workshop. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw workshop tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder workshop, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk workshop

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw workshop ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw workshop. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw workshop alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw workshop bij Malderem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk workshop te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Kortom, als u een workshop in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.