Workshop Liedekerke

Een zalig plaatsje nabij Liedekerke voor stijlvolle workshops

Wie op zoek is naar de meest geschikte locatie om in stijl een workshop te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Liedekerke. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme workshop voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw workshop zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft (indien het weer het toelaat). Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw workshop-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Workshop in stijl.

Een fijn workshop in stijl bij Liedekerke

Er is bij Liedekerke geen mooiere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een workshop.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in workshops bezitten we alle troefkaarten om van ieder evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw workshop iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk workshop

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw workshop ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw workshop. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw workshop alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw workshop bij Liedekerke bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk workshop te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Dus, als u een workshop in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.