Workshop Lebbeke

Het mooiste plekje bij Lebbeke voor chique workshops

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Lebbeke om bvb. een workshop te houden, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Lebbeke stijlvolle workshops voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een workshop in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw workshop. Ideaal om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een workshop. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl workshops vieren.

Een intiem workshop in stijl bij Lebbeke

Er is bij Lebbeke geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een workshop.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in workshops bezitten we alle troeven om van ieder event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw workshop iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek workshop

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw workshop ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw workshop. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw workshop alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw workshop bij Lebbeke bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk workshop te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Kortom, als u een workshop wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.