Workshop Dendermonde

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Dendermonde !

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een workshop voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Dendermonde is perfect voor (iets) kleinere, chique workshops. Ons gezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een droomlocatie voor een workshop in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u de gasten uitnodigen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw gasten een workshop die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om gezellig een workshop te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw workshop naar een ongezien hoog niveau.

Een mooi workshop in stijl bij Dendermonde

Het team van Nieuwenbos weet exact wat allemaal nodig is om van uw workshop een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een workshop. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw workshop tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder workshop, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek workshop

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw workshop ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw workshop. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw workshop werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw workshop bij Dendermonde bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk workshop te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Kortom, als u een workshop wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.