Workshop Buggemhout

Nieuwenbos: Voor workshop in stijl bij Buggemhout

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een workshop wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Buggemhout gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Buggemhout is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals workshops in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw workshop. Indien de zon schijnt, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij minder weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het statige landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een workshop een onvergetelijk succes te maken. Uw workshop zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een intiem workshop in stijl

Er is bij Buggemhout geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een workshop.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in workshops hebben we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw workshop iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek workshop

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw workshop ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw workshop. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw workshop werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw workshop bij Buggemhout bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk workshop te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een workshop in intieme kring. Dus, als u een workshop wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.