Workshop Brussel

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Brussel !

Nieuwenbos is een prachtige en zeer gezellige locatie waar u in stijl een workshop voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Brussel leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique workshops. Ons oergezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een ideale plek voor een workshop in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de unieke en met veel zorg aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een workshop die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om in alle gezelligheid een workshop te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw workshop op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een intiem workshop in stijl bij Brussel

Er is bij Brussel geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een workshop.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in workshops hebben we alle troefkaarten om van elk event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw workshop een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek workshop

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw workshop ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw workshop. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw workshop werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw workshop bij Brussel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk workshop te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: volmaakte ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een workshop in intieme kring. Kortom, als u een workshop in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.