Workshop Asbeek

Fantastische locatie voor een workshop bij Asbeek

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate gezellige locatie waar u in stijl een workshop voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Asbeek leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique workshops. Ons gezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een ideale plek voor een workshop in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een workshop die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale droomlocatie om in alle gezelligheid een workshop te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw workshop op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een intiem workshop in stijl bij Asbeek

Er is bij Asbeek geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een workshop.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in workshops bezitten we alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw workshop een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect workshop

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw workshop ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw workshop. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw workshop werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw workshop bij Asbeek bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk workshop te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een workshop in intieme kring. Dus, als u een workshop in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.