Workshop Aalst

Nieuwenbos: Voor workshop in stijl bij Aalst

Nieuwenbos is een prachtige en zeer stijlvolle locatie waar u in stijl een workshop voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Aalst leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique workshops. Ons gezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een prachtlocatie voor een workshop in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u de gasten ontvangen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw gasten een workshop die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om gezellig een workshop te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw workshop op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een intiem workshop in stijl

Ons ervaren team weet perfect wat onontbeerlijk is om van uw workshop een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare plek dan ons knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een workshop. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw workshop tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder workshop, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch workshop

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw workshop ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw workshop. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw workshop alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw workshop bij Aalst bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk workshop te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol workshop

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een workshop in intieme kring. Dus, als u een workshop in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.