Walking dinner Mollem

Het beste plekje bij Mollem voor klassevolle walking dinners

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om een walking dinner te vieren bij Mollem? In dat geval is het Nieuwenbos absoluut een prima keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Mollem beschikt over alle troeven om van een walking dinner een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste kamers voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 personen, zijn prima geschikt voor het houden van walking dinners. Het adembenemend mooie gebied van het authentieke landhuis is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een walking dinner in een unieke stijl en locatie in het landhuis bij Mollem. Kort gezegd, voor een perfect walking dinner bij Mollem, 1 adres: Nieuwenbos. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners.

De uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent uw walking dinner nog dat beetje extra ‘cachet’. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Mollem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een intiem walking dinner in stijl bij Mollem

Er is bij Mollem geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een walking dinner.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in walking dinners beschikken we over alle troefkaarten om van elk event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw walking dinner een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk walking dinner

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw walking dinner ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw walking dinner. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw walking dinner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw walking dinner bij Mollem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk walking dinner te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol walking dinner

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een walking dinner in intieme kring. Kortom, als u een walking dinner in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.