Walking dinner Steenvoort

Het mooiste plaatsje nabij Steenvoort voor chique walking dinners

In het gastvrije Nieuwenbos bij Steenvoort kunt u terecht als u een onovertroffen walking dinner wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Steenvoort is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme walking dinners te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus walking dinner. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw walking dinner. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn walking dinner in stijl bij Steenvoort

Onze ploeg weet perfect wat onontbeerlijk is om van uw walking dinner een eclatant succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een walking dinner. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw walking dinner tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder walking dinner, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect walking dinner

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw walking dinner ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw walking dinner. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw walking dinner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw walking dinner bij Steenvoort bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk walking dinner te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol walking dinner

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een walking dinner in intieme kring. Kortom, als u een walking dinner wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.