Walking dinner Opwijk

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Opwijk !

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een walking dinner wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Opwijk gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Opwijk is uitermate geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals walking dinners in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw walking dinner. Indien de zon schijnt, is de netjes onderhouden en fraaie tuin een troef. Bij slecht weer is er uiteraard geen man overboord. Het statige landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere kamer in het landhuis is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een walking dinner een eclatant succes te maken. Uw walking dinner zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een fijn walking dinner in stijl bij Opwijk

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat allemaal nodig is om van uw walking dinner een onovertroffen succes te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een walking dinner. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw walking dinner tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder walking dinner, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek walking dinner

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw walking dinner ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw walking dinner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw walking dinner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw walking dinner bij Opwijk bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk walking dinner te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol walking dinner

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een walking dinner in intieme kring. Dus, als u een walking dinner in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.