Walking dinner Ninove

Nieuwenbos: Voor walking dinner in stijl bij Ninove

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een walking dinner wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Ninove gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Ninove is uitermate geschikt voor de meer intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals walking dinners in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een topplek voor uw walking dinner. Als het zonnetje schijnt, is de goed onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij minder weer is er natuurlijk niets verloren. Het fraaie landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een walking dinner een eclatant succes te maken. Uw walking dinner zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een intiem walking dinner in stijl

Onze ploeg weet als geen ander wat allemaal nodig is om van uw walking dinner een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare plek dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een walking dinner. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw walking dinner tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder walking dinner, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk walking dinner

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw walking dinner ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw walking dinner. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw walking dinner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw walking dinner bij Ninove bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk walking dinner te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol walking dinner

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een walking dinner in intieme kring. Kortom, als u een walking dinner in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.