Verjaardagsfeest Herne

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Herne !

Nieuwenbos is een fantastische en zeer stijlvolle locatie waar u in stijl een verjaardagsfeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons prachtige landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Herne is perfect voor (iets) kleinere, chique verjaardagsfeesten. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een droomlocatie voor een verjaardagsfeest in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw gasten een verjaardagsfeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om in alle gezelligheid een verjaardagsfeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw verjaardagsfeest op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi verjaardagsfeest in stijl bij Herne

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal nodig is om van een verjaardagsfeest een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een verjaardagsfeest. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw verjaardagsfeest tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder verjaardagsfeest, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect verjaardagsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw verjaardagsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw verjaardagsfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw verjaardagsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw verjaardagsfeest bij Herne bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk verjaardagsfeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol verjaardagsfeest

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een verjaardagsfeest in intieme kring. Dus, als u een verjaardagsfeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.