Verjaardagsfeest Brakel

Exclusieve locatie voor een verjaardagsfeest bij Brakel

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Brakel om bvb. een verjaardagsfeest te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een geweldige omgeving bij Brakel stijlvolle verjaardagsfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een verjaardagsfeest in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen indruk maken op de genodigden van uw verjaardagsfeest. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een verjaardagsfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl verjaardagsfeesten vieren.

Een intiem verjaardagsfeest in stijl

Onze ploeg weet perfect wat allemaal nodig is om van een verjaardagsfeest een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere plek dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een verjaardagsfeest. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw verjaardagsfeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder verjaardagsfeest, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk verjaardagsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw verjaardagsfeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw verjaardagsfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw verjaardagsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw verjaardagsfeest bij Brakel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk verjaardagsfeest te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eerste klas ligging voor een stijlvol verjaardagsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een verjaardagsfeest in intieme kring. Kortom, als u een verjaardagsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.