Verjaardagsfeest Asse

Het mooiste plaatsje nabij Asse voor stijlvolle verjaardagsfeesten

Als u een geschikte plaats zoekt bij Asse om bijvoorbeeld een verjaardagsfeest te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een prachtige omgeving bij Asse prachtige verjaardagsfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een verjaardagsfeest in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen indruk maken op de genodigden van uw verjaardagsfeest. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een verjaardagsfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl verjaardagsfeesten vieren.

Een fijn verjaardagsfeest in stijl bij Asse

Er is bij Asse geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een verjaardagsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in verjaardagsfeesten beschikken we over alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw verjaardagsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch verjaardagsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw verjaardagsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw verjaardagsfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw verjaardagsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw verjaardagsfeest bij Asse bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk verjaardagsfeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol verjaardagsfeest

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een verjaardagsfeest in intieme kring. Kortom, als u een verjaardagsfeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.