Vergadering Wemmel

Stijlvolle locatie voor een vergadering bij Wemmel

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een vergadering voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Wemmel leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique vergaderingen. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een toplocatie voor een vergadering in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u uw genodigden ontvangen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw gasten een vergadering die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om in alle gezelligheid een vergadering te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw vergadering op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een intiem vergadering in stijl bij Wemmel

Er is bij Wemmel geen betere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een vergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in vergaderingen bezitten we alle troefkaarten om van elk event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw vergadering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw vergadering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw vergadering bij Wemmel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk vergadering te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Dus, als u een vergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.