Vergadering Roosdaal

Het beste plaatsje nabij Roosdaal voor stijlvolle vergaderingen

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Roosdaal om bvb. een vergadering te organiseren, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een geweldige omgeving bij Roosdaal prachtige vergaderingen voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een vergadering in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw vergadering. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een vergadering. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl vergaderingen vieren.

Een intiem vergadering in stijl

Er is bij Roosdaal geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een vergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in vergaderingen beschikken we over alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw vergadering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect vergadering

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw vergadering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw vergadering bij Roosdaal bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk vergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.