Vergadering Opwijk

Nieuwenbos: Voor vergadering in stijl bij Opwijk

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Opwijk om bijvoorbeeld een vergadering te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een prachtige omgeving bij Opwijk stijlvolle vergaderingen voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een vergadering in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw vergadering. Ideaal om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een vergadering. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl vergaderingen vieren.

Een fijn vergadering in stijl bij Opwijk

Er is bij Opwijk geen betere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een vergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in vergaderingen bezitten we alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw vergadering iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw vergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw vergadering. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw vergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Opwijk bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk vergadering te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.