Vergadering Opstal

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Opstal !

Wie zoekt naar de meest geschikte locatie om in stijl een vergadering te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Opstal. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme vergadering voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw vergadering zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft (indien het weer het toelaat). Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd evenement. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw vergadering-gasten. Kortom, het landhuis is de uitgelezen locatie voor een Vergadering in stijl.

Een fijn vergadering in stijl

Ons ervaren team weet exact wat onontbeerlijk is om van uw vergadering een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een vergadering. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw vergadering tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder vergadering, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw vergadering ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Opstal bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk vergadering te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.