Vergadering Mollem

Het mooiste plekje bij Mollem voor klassevolle vergaderingen

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een vergadering wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Mollem gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Mollem is uitermate geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige events zoals vergaderingen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtlocatie voor uw vergadering. Indien de zon schijnt, is de netjes onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij slecht weer is er uiteraard niets verloren. Het statige landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. elke kamer in het landhuis is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een vergadering een eclatant succes te maken. Uw vergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een fijn vergadering in stijl

Er is bij Mollem geen mooiere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een vergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in vergaderingen beschikken we over alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw vergadering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw vergadering ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw vergadering bij Mollem bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk vergadering te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een vergadering in intieme kring. Dus, als u een vergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.