Vergadering Lebbeke

Nieuwenbos: Voor vergadering in stijl bij Lebbeke

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Lebbeke om bijvoorbeeld een vergadering te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een geweldige omgeving bij Lebbeke prachtige vergaderingen voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een vergadering in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen indruk maken op de genodigden van uw vergadering. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een vergadering. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl vergaderingen vieren.

Een mooi vergadering in stijl

Onze ploeg weet exact wat onontbeerlijk is om van uw vergadering een onovertroffen succes te maken. Geen betere plek dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een vergadering. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw vergadering tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder vergadering, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch vergadering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw vergadering ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Lebbeke bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk vergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.