Vergadering Geraardsbergen

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Geraardsbergen !

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een vergadering wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Geraardsbergen gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Geraardsbergen is zeer geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige events zoals vergaderingen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een topplek voor uw vergadering. Wanneer de zon van de partij is, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij minder weer is er uiteraard niets verloren. Het statige landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het landhuis is fraai afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een vergadering een eclatant succes te maken. Uw vergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een intiem vergadering in stijl bij Geraardsbergen

Er is bij Geraardsbergen geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een vergadering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in vergaderingen hebben we alle troeven om van elk evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw vergadering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch vergadering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw vergadering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw vergadering bij Geraardsbergen bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk vergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.