Vergadering Dilbeek

Exclusieve locatie voor een vergadering bij Dilbeek

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Dilbeek om bijvoorbeeld een vergadering te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een geweldige omgeving bij Dilbeek stijlvolle vergaderingen voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een vergadering in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw vergadering. Ideaal om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een vergadering. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl vergaderingen vieren.

Een mooi vergadering in stijl

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat nodig is om van een vergadering een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een vergadering. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw vergadering tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder vergadering, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk vergadering

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw vergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw vergadering bij Dilbeek bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk vergadering te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.