Vergadering Denderleeuw

Nieuwenbos: Voor vergadering in stijl bij Denderleeuw

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een vergadering wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Denderleeuw gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Denderleeuw is bijzonder geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige events zoals vergaderingen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een droomplek voor uw vergadering. Als de zon schijnt, is de prima onderhouden en fraaie tuin een troef. Bij slecht weer is er natuurlijk niets verloren. Het statige landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het landhuis is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een vergadering een eclatant succes te maken. Uw vergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een intiem vergadering in stijl

Ons ervaren team weet als geen ander wat nodig is om van uw vergadering een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen betere plek dan dit gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te ontvangen voor een vergadering. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw vergadering tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder vergadering, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw vergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw vergadering bij Denderleeuw bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk vergadering te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Dus, als u een vergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.