Vergadering Brussel

Nieuwenbos: Voor vergadering in stijl bij Brussel

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een vergadering voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Brussel leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique vergaderingen. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een prachtlocatie voor een vergadering in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden ontvangen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een vergadering die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een vergadering te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw vergadering op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een fijn vergadering in stijl

Ons ervaren team weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw vergadering een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen betere plek dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een vergadering. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw vergadering tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder vergadering, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw vergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw vergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Brussel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk vergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een vergadering in intieme kring. Dus, als u een vergadering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.