Vergadering Merchtem

Stijlvolle vergaderingen in Nieuwenbos bij Merchtem

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een vergadering zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Merchtem gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Merchtem is heel geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige events zoals vergaderingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw vergadering. Indien het zonnetje van de partij is, is de netjes onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een vergadering een onvergetelijk succes te maken. Uw vergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een fijn vergadering in stijl bij Merchtem

Er is bij Merchtem geen betere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een vergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in vergaderingen bezitten we alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw vergadering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek vergadering

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw vergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw vergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Merchtem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk vergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Dus, als u een vergadering wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.