Vergadering Liedekerke

Stijlvolle vergaderingen in Nieuwenbos bij Liedekerke

Wie op zoek is naar een geschikte locatie om in stijl een vergadering te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Liedekerke. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme vergadering voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw vergadering zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft (indien het weer het toelaat). Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd evenement. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw vergadering-gasten. Kortom, het landhuis is de uitgelezen locatie voor een Vergadering in stijl.

Een fijn vergadering in stijl bij Liedekerke

Er is bij Liedekerke geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een vergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in vergaderingen hebben we alle troeven om van elk evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw vergadering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw vergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw vergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw vergadering bij Liedekerke bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk vergadering te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een vergadering in intieme kring. Dus, als u een vergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.