Vergadering Halle

Nieuwenbos: Voor vergadering in stijl bij Halle

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een vergadering wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Halle gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Halle is heel geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinschalige events zoals vergaderingen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een droomplek voor uw vergadering. Wanneer het zonnetje schijnt, is de goed onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij minder weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het statige landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een vergadering een eclatant succes te maken. Uw vergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een fijn vergadering in stijl bij Halle

Onze ploeg weet exact wat allemaal nodig is om van een vergadering een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een vergadering. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw vergadering tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder vergadering, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw vergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw vergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Halle bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk vergadering te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.