Vergadering Haaltert

Nieuwenbos: Voor vergadering in stijl bij Haaltert

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een vergadering zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Haaltert gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Haaltert is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) evenementen zoals vergaderingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw vergadering. Als de zon van de partij is, is de prima onderhouden en prachtige tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het statige landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een vergadering een eclatant succes te maken. Uw vergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een mooi vergadering in stijl

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van een vergadering een eclatant succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te verwelkomen voor een vergadering. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw vergadering tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder vergadering, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch vergadering

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw vergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Haaltert bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk vergadering te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.