Vergadering Gent

Nieuwenbos: Voor vergadering in stijl bij Gent

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een vergadering te houden in de buurt van Gent? Dan is het fraaie Nieuwenbos gegarandeerd een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Gent heeft alles in huis om van een vergadering een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste kamers voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van vergaderingen. Het schitterende domein van het oude landhuis is uiteraard een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een vergadering in een unieke stijl en setting in het landhuis nabij Gent. Dus, voor een perfect vergadering bij Gent, 1 adres: Nieuwenbos! In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen.

De uitgestrekte tuinen aan het landhuis bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent uw vergadering nog dat beetje meer ‘cachet’. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Gent ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een intiem vergadering in stijl

Er is bij Gent geen betere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een vergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in vergaderingen hebben we alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw vergadering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw vergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw vergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw vergadering bij Gent bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk vergadering te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Dus, als u een vergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.