Vergadering Erpe-Mere

Het mooiste plekje nabij Erpe-Mere voor stijlvolle vergaderingen

Wie op zoek is naar de meest geschikte locatie om in stijl een vergadering te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Erpe-Mere. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme vergadering voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw vergadering zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd evenement. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw vergadering-gasten. Kortom, het landhuis is de uitgelezen locatie voor een Vergadering in stijl.

Een intiem vergadering in stijl bij Erpe-Mere

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal nodig is om van uw vergadering een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan dit gezellige, mooi ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een vergadering. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw vergadering tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder vergadering, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw vergadering ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Erpe-Mere bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk vergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.