Vergadering Buggemhout

Een zalig plekje bij Buggemhout voor stijlvolle vergaderingen

Wie zoekt naar een geschikte locatie om in stijl een vergadering te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Buggemhout. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme vergadering voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw vergadering zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw vergadering-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Vergadering in stijl.

Een fijn vergadering in stijl bij Buggemhout

Er is bij Buggemhout geen betere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een vergadering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in vergaderingen beschikken we over alle troeven om van elk event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw vergadering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw vergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Buggemhout bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk vergadering te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Dus, als u een vergadering in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.