Vergadering Brakel

Stijlvolle vergaderingen in Nieuwenbos bij Brakel

In het gastvrije Nieuwenbos bij Brakel kunt u terecht als u een onovertroffen vergadering wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de aangename omgeving van Brakel is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme vergaderingen te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus vergadering. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw vergadering. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn vergadering in stijl bij Brakel

Er is bij Brakel geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een vergadering.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in vergaderingen hebben we alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw vergadering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect vergadering

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw vergadering ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Brakel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk vergadering te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een vergadering in intieme kring. Dus, als u een vergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.