Vergadering Asse

Stijlvolle vergaderingen in Nieuwenbos bij Asse

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een vergadering zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Asse gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Asse is bijzonder geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige events zoals vergaderingen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw vergadering. Indien de zon van de partij is, is de goed onderhouden en prachtige tuin een troef. Bij minder weer is er natuurlijk geen man overboord. Het fraaie landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere kamer in het landhuis is fraai afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een vergadering een onvergetelijk succes te maken. Uw vergadering zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een mooi vergadering in stijl bij Asse

Onze ploeg weet exact wat onontbeerlijk is om van een vergadering een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan ons knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een vergadering. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw vergadering tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder vergadering, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect vergadering

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw vergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw vergadering bij Asse bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk vergadering te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.