Vergadering Aalst

Stijlvolle vergaderingen in Nieuwenbos bij Aalst

Aan het speuren naar een knappe stek om een vergadering te vieren bij Aalst? In dat geval is het gerenommeerde Nieuwenbos ongetwijfeld een interessante keuze. Dit verborgen pareltje nabij Aalst is helemaal uitgerust om van een vergadering een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van vergaderingen. Het schitterende domein van het authentieke landhuis is uiteraard een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique vergadering in een unieke omkadering en stijl in het landhuis bij Aalst. Kort samengevat, voor een gedroomd vergadering bij Aalst, 1 locatie: Nieuwenbos. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vergaderingen.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent uw vergadering nog dat beetje meer cachet. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Aalst ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een intiem vergadering in stijl bij Aalst

Er is bij Aalst geen mooiere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een vergadering.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in vergaderingen bezitten we alle troefkaarten om van elk event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw vergadering een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect vergadering

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw vergadering ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw vergadering. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw vergadering alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw vergadering bij Aalst bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk vergadering te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol vergadering

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een vergadering in intieme kring. Kortom, als u een vergadering in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.