Trouwfeest Meise

Nieuwenbos: Voor trouwfeest in stijl bij Meise

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate gezellige locatie waar u in stijl een trouwfeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons statige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Meise is perfect voor (iets) kleinere, chique trouwfeesten. Ons gezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een ideale plek voor een trouwfeest in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u uw genodigden uitnodigen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige landhuis biedt vele troeven om al uw genodigden een trouwfeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de ideale plek om in alle gezelligheid een trouwfeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw trouwfeest naar een ongezien hoog niveau.

Een fijn trouwfeest in stijl

Onze ploeg weet exact wat allemaal nodig is om van uw trouwfeest een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden welkom te heten voor een trouwfeest. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw trouwfeest tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder trouwfeest, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk trouwfeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw trouwfeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw trouwfeest. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw trouwfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw trouwfeest bij Meise bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk trouwfeest te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: excellente ligging voor een stijlvol trouwfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een trouwfeest in intieme kring. Dus, als u een trouwfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.