Teambuilding event Opwijk

Een idyllisch plaatsje bij Opwijk voor stijlvolle teambuilding events

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een teambuilding event wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Opwijk gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Opwijk is zeer geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals teambuilding events in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw teambuilding event. Indien de zon van de partij is, is de netjes onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij minder weer is er uiteraard niets verloren. Het fraaie landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een teambuilding event een onvergetelijk succes te maken. Uw teambuilding event zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een mooi teambuilding event in stijl

Het team van Nieuwenbos weet exact wat nodig is om van een teambuilding event een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een teambuilding event. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw teambuilding event tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder teambuilding event, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch teambuilding event

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw teambuilding event ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Opwijk bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk teambuilding event te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Kortom, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.