Teambuilding event Ninove

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Ninove !

Wie zoekt naar de meest geschikte locatie om in stijl een teambuilding event te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Ninove. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme teambuilding event voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw teambuilding event zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft (indien het weer het toelaat). Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd evenement. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw teambuilding event-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Teambuilding event in stijl.

Een fijn teambuilding event in stijl

Het team van Nieuwenbos weet exact wat onontbeerlijk is om van uw teambuilding event een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een teambuilding event. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw teambuilding event tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder teambuilding event, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk teambuilding event

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw teambuilding event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Ninove bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk teambuilding event te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.