Teambuilding event Merchtem

Stijlvolle locatie voor een teambuilding event bij Merchtem

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een teambuilding event zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Merchtem gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Merchtem is uitermate geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige events zoals teambuilding events in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een topplek voor uw teambuilding event. Indien de zon schijnt, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft erg veel te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. Uw teambuilding event zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een mooi teambuilding event in stijl

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat allemaal nodig is om van een teambuilding event een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een teambuilding event. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw teambuilding event tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder teambuilding event, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch teambuilding event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw teambuilding event ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw teambuilding event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Merchtem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk teambuilding event te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een teambuilding event in intieme kring. Dus, als u een teambuilding event in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.