Teambuilding event Halle

Nieuwenbos: Voor teambuilding event in stijl bij Halle

Aan het speuren naar een leuke stek om een teambuilding event te organiseren bij Halle? In dat geval is voor u het fraaie Nieuwenbos gegarandeerd een goede keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Halle beschikt over alle troeven om van een teambuilding event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 personen, zijn prima geschikt voor het houden van teambuilding events. Het adembenemend mooie gebied van het oude landhuis is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique teambuilding event in een unieke omkadering en stijl in het landhuis nabij Halle. Kortom, voor een perfect teambuilding event bij Halle, 1 adres: Nieuwenbos. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events.

Onze ruime tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft uw teambuilding event nog dat beetje meer ‘cachet’. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Halle ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een mooi teambuilding event in stijl bij Halle

Er is bij Halle geen betere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een teambuilding event.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in teambuilding events bezitten we alle troeven om van ieder evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw teambuilding event iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek teambuilding event

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw teambuilding event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw teambuilding event. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw teambuilding event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw teambuilding event bij Halle bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk teambuilding event te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superieure ligging voor een stijlvol teambuilding event

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een teambuilding event in intieme kring. Kortom, als u een teambuilding event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.